Bij Inner Flow Yoga  maak je contact met je innerlijke stroom. Wat leeft er in mij en wat wil geleefd worden? Wat kan ik los laten en wat wil nog meer stromen?

 

Samen beoefenen we yogahoudingen, visualisatie, beweging, mudra's, meditatie, ademhaling en klank, in een prettige en ontspannen sfeer. Een moment voor jezelf waar je simpelweg mag zijn.  

 

Innner Flow Yoga is een rustige vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is. 

judith water.jpg
Energy Medicine.jpeg

 

"I step into the flow, and then I let it go. I open my heart, my body, my soul.”

       

 (Rainbow Gathering Song)

 

Achtergrond

Inner Flow Yoga is een vorm van Hatha Yoga waarbij de nadruk ligt op ontspanning en rust, en naar je lichaam luisteren. De yoga is grotendeels gebaseerd op Yasodhara Yoga naar Swami Radha, maar bevat daarnaast ook elementen van Energie Medicijn Yoga naar Lauren Walker en Donna Eden, en inspiratie uit yin en restorative yoga. 

WaterKaart-ConvertImage.png

Noot: deze vorm van yoga is niet gelieerd aan de Inner Flow Yoga zoals deze in Hamburg (Duitsland) onderwezen wordt.

 
Hamelhuys Les 

Momenteel bied ik 1 keer in de week Inner Flow Yoga aan voor het Hamelhuys te Groningen. Dit is een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. De lessen zijn specifiek voor deze doelgroep. 

De les is op maandagavond van 18:45u tot 20:00u. Inloop is vanaf 18:30u, en mogelijkheid tot nazit met thee tot 20:30u. 

 

Kosten bedragen 5 Euro per les. 

De lessen worden gegeven in lokaal 9 van EdanZvan Oldenbarneveltlaan 6
9716 EJ Groningen.

 

Neem gemakkelijke kleren mee en eventueel warme sokken of een vestje voor de eindontspanning. Eet liever geen zware maaltijd van tevoren. Wil je toch al wat eten, kies dan voor noten, fruit, yoghurt of iets anders lichts.   

Opgeven? Bel 050-3646418 (Hamelhuys), of e-mail: info @ hamelhuys.nl. 

 

Hamelhuys

Het Hamelhuys is een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Je kunt er terecht voor een luisterend oor, contact met lotgenoten, informatie over kanker, een lunch of avondmaal, een  cadeautje uit de winkel, een coaching of massage sessie. Via het Hamelhuys kun je ook activiteiten doen zoals boetseren, zingen, knutselen of yoga. Wees welkom!

hamelhuys.jpg

 

Inner Flow Yoga