top of page

 

Wie

Judith Grob is yogini en zangeres. Ze is gecertificeerd Kundalini 3HO-yogadocent en houdt van de combinatie van klank en beweging. Daarnaast heeft ze 2,5 jaar aan de Yasodhara Ashram gestudeerd, gewerkt en yoga onderwezen.

Naast haar geboorteland Nederland heeft ze in Engeland, de VS, Canada en Duitsland gewoond. Ze is gepromoveerd in de emotiepsychologie en heeft jarenlang aan de universiteit onderzoek gedaan en lesgegeven.

IMG_20190822_113059.jpg

Judith heeft ervaring met veel verschillende technieken voor persoonlijke ontwikkeling en volgt het helende pad van yoga, muziek, creativiteit en spiritualiteit.  

 

Ze is een gepassioneerd singer-songwriter en werkt vol liefde met stem, mantra en muziek en deelt dit graag. Mensen noemen haar manier van begeleiden enthousiast, betrokken, helder en eigen.

 

Judith houdt van haar autoharp, collages maken, lezen, katten, vegetarisch koken en de natuur. Ze reist graag en spreekt Nederlands, Engels en Duits.

P1010012.JPG

"Growing into Light”

(Yasodhara Ashram Liedboek)

Deelname aan de activiteiten van Yoga Song geschiedt geheel op eigen risico. Luister naar je lichaam en forceer niks. Jij weet het beste wat je nodig hebt en draagt zelf de verantwoordelijkheid.

Overleg bij gezondheidsklachten met je arts of deelname aan betreffende activiteit raadzaam is. Dit geldt met name voor het deelnemen aan yoga. Stel bij eventuele gezondheidsklachten of andere bij-zonderheden (zoals hoge bloeddruk, menstruatie, spier- of gewrichtsklachten, persoonlijke omstandigheden etc.) de docent vóór aanvang van de activiteit op de hoogte. 

P2254209.JPG

Yoga

Level 1 Kundalini Yogadocent 3HO

(Hariang Kaur, 2011)

Yasodhara Hatha, Hidden Language, Droom & Kundalini Yogadocent

(Yasodhara Ashram 2012; 2016)

Bestuurslid Yasodhara Yoga Europa

(2018-nu)

Zang

Primitive Voice

(Jean-René Toussaint, 2015-2016)

Come Together Songs Jaargroep

(Hagara Feinbier, 2017-nu)

Goddess Voice Academy

(Dominique Oyston, 2018-2019)

Wetenschap

Drs. Cognitieve Psychologie (2001)

MSc. Intelligente Systemen (2002)

PhD Emotiepsychologie (2009)

viromi.nl

achterom.jpg

 

Achtergrond

Disclaimer

Krijg je tijdens een activiteit van Yoga Song klachten (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.) stel de docent hier dan direct van op de hoogte. Volg de aanwijzingen van de docent op en vraag wanneer iets niet duidelijk is.
 

Yoga Song is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de cursist, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een activiteit is ontstaan. Door deel te nemen aan een activiteit van Yoga Song, stem je hiermee in.

bottom of page