top of page
IMG_20181129_102326_BURST002.jpg

Droom Yoga

Bij de droom yoga methode naar Swami Radha, gebruik je je dromen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Hierbij heb jij de touwtjes in handen. Jij bent de dromer, dus jij weet het beste wat je dromen betekenen.

Om in contact te komen met je innerlijke wijsheid, wordt gebruik gemaakt van reflectie, lichaamswerk, stemwerk, schrijven, beeldende vormen, meditatie en ademhalingsoefeningen.

book-dreams-e1409175701105.jpg

"Dreams are today's Answers to tomorrow's Questions."

 

(Edgar Cayce)

 

Droom Dagboek

Om goed met je dromen te kunnen werken, schrijf je ze op in je droom dagboek. Leg het iedere avond naast je bed met een pen. Zodra je wakker wordt, schrijf je je droom op. Ook als het maar flarden zijn, één woord, of een gevoel. Schrijf in de tegenwoordige tijd, alsof je het nú beleeft. Zet de datum erbij en onderteken met je naam.

Waken & Slapen

Deze vorm van droom yoga komt uit de Yasodhara Yoga traditie naar Swami Radha. Je kunt de technieken ook toepassen op situaties die in het wakende leven zijn voorgevallen. Hoe we de wereld zien en ervaren is immers een weerspiegeling van onszelf.

 

Door aandacht te schenken aan je dromen, zul je ze ook makkelijker gaan onthouden en kun je hun bood-schappen steeds beter gaan toepassen in het wakende leven.

woman.jpg
bottom of page